ondersteuning

LVNG

De nieuwe Drupal website van de Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen (LVNG) is ontworpen door tsiis websites. De website is gebouwd in Drupal 7 en bestaat uit een publieke deel dat informatie geeft over LVNG en de aangesloten therapeuten. Geregistreerde therapeuten kunnen inloggen op de website en hun eigen gegevens wijzigen en informatie inzien die alleen voor geregistreerde gebruikers zichtbaar is.

Huisartspraktijk Boek Nuenen

tsiis websites heeft de website van Huisartspraktijk Boek te Nuenen ontworpen en verzorgt de hosting en technische ondersteuning voor deze website. Deze Drupal 7 website geeft informatie over de praktijk en enkele webformulieren voor het aanvragen van herhaalrecepten, het maken van een afspraak en het wijzigen van administratieve gegevens.

Brons Art Maastricht

tsiis websites heeft de website ontworpen voor Brons Art Maastricht en verzorgt de hosting en technische ondersteuning voor deze website. De websites is gebouwd in Drupal 7 en geeft informatie en een overzicht van de beelden gemaakt door Brons Art Maastricht.

BigScience

tsiis websites heeft het ontwerp gemaakt voor de nieuwe BigScience website en verzorgt de hosting en technische ondersteuning voor deze Drupal 7 website. Meer informatie over BigScience en het ILO-net vindt u up de website van NWO en natuurlijk op www.bigscience.nl.

Abonneren op RSS - ondersteuning