Drupal 7

LVNG

De nieuwe Drupal website van de Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen (LVNG) is ontworpen door tsiis websites. De website is gebouwd in Drupal 7 en bestaat uit een publieke deel dat informatie geeft over LVNG en de aangesloten therapeuten. Geregistreerde therapeuten kunnen inloggen op de website en hun eigen gegevens wijzigen en informatie inzien die alleen voor geregistreerde gebruikers zichtbaar is.

Praktijk InAandacht

tsiis websites heeft de nieuwe website voor Praktijk InAandacht ontworpen. Het betreft een Drupal 7 multi-site waarbij meerdere websites dezelfde Drupal installatie delen. Naast de site voor de praktijk draait binnen de installatie ook een website voor het kenniscentrum AnimaMundi en projectorganisatiebureau 1Care. De websites delen de Drupal core en aanvullende modules, maar hebben elk een eigen database.

Huisartspraktijk Boek Nuenen

tsiis websites heeft de website van Huisartspraktijk Boek te Nuenen ontworpen en verzorgt de hosting en technische ondersteuning voor deze website. Deze Drupal 7 website geeft informatie over de praktijk en enkele webformulieren voor het aanvragen van herhaalrecepten, het maken van een afspraak en het wijzigen van administratieve gegevens.

Brons Art Maastricht

tsiis websites heeft de website ontworpen voor Brons Art Maastricht en verzorgt de hosting en technische ondersteuning voor deze website. De websites is gebouwd in Drupal 7 en geeft informatie en een overzicht van de beelden gemaakt door Brons Art Maastricht.

BigScience

tsiis websites heeft het ontwerp gemaakt voor de nieuwe BigScience website en verzorgt de hosting en technische ondersteuning voor deze Drupal 7 website. Meer informatie over BigScience en het ILO-net vindt u up de website van NWO en natuurlijk op www.bigscience.nl.

NIVdt

tsiis websites heeft de nieuwe website van het NIVdt ontworpen en verzorgt de ondersteuning voor de website.

Pagina's

Abonneren op RSS - Drupal 7