Overslaan en naar de inhoud gaan

Portfolio

tsiis websites voert alweer meer dan 10 jaar duurzame (Drupal) projecten uit voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals zzp-ers, kleine- tot middelgrote organisaties en de non-profit sector. De dienstverlening is compleet, van webdesign en -ontwikkeling tot hosting en onderhoud. Bekijk hieronder een kleine greep uit het portfolio. Neem voor informatie over de mogelijkheden contact op.

Cases

Website Stichting OPA

Stichting OPA

Stichting OPA is opgericht om kinderen en jongeren met een psychiatrische diagnose in kleine groepen onder begeleiding te laten sporten en spelen. De site is gerealiseerd in Drupal 10 en bevat onder andere aanmeldformulieren voor deelname aan activiteiten waarbij het aantal beschikbare plaatsen voor betreffende activiteiten automatisch worden bijgewerkt.

Website Elektro-Cox

Elektro-Cox

Elektro-Cox is electricien en specialist op het gebied van algemene elektriciteitswerken en installaties als zonnepanelen en ventilatiesystemen. De website is door tsiis websites onlangs ge├╝pgraded van Drupal 7 naar Drupal 10 en is tweetalig uitgevoerd.

Website IPSE-IP

IPSE-IP B.V.

IPSE-IP ondersteunt het ontwikkelen van mensen in hun werk. De website is gerealiseerd in Drupal 8 aan de hand van een ontwerp door Myxt.

Website MB Recruitment

MB Recruitment

MB Recruitment is gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel binnen de machinebouw. Via de website kunnen bezoekers solliciteren op vacatures. De vacatures worden via een XML protocol ook gedeeld met een externe ATS.

Website Kim Moelands

Kim Moelands

De website van auteur, recensent & journalist Kim Moelands is in 2016 gerealiseerd in Drupal 8, een upgrade vanuit Drupal 6. De website is onlangs ge├╝pgraded naar Drupal 10. Kim Moelands overleed in februari 2024 op 48-jarige leeftijd.