Hoe maak ik een eigen website?

Voor een website zijn een domeinnaam en webhosting nodig. Met de webhosting heeft u een veilige webruimte tot uw beschikking waar u eventueel zelf een website kunt maken. U kunt dat op een aantal manieren doen:

  • Een website maken m.b.v. een Content Management Systeem (CMS), zoals Drupal, Wordpress of TYPO3. Een CMS maakt het eenvoudig toevoegen van inhoud mogelijk en u heeft verder weing of geen technische kennis van de website nodig. In een aantal gevallen kunt u ook het onderhoud van de website via het CMS zelf regelen.
  • Een website maken door gebruik te maken van HTML, CSS, PHP, Javascript en Perl. Hiervoor heeft u enige programmeerkennis nodig. Er zijn online veel tutorials beschikbaar voor web ontwikkeling, waaronder die van W3Schools.
  • Een website laten maken. tsiis websites maakt graag een website voor u met Drupal CMS als platform. Na oplevering van uw website heeft u een uniek webdesign en is Drupal geïnstalleerd op uw webruimte en volledig geoptimaliseerd.

Bij tsiis websites kunt u alles regelen wat nodig is voor het online publiceren van uw website: webhosting (inclusief domeinnaam) en een website op basis van het contentmanagementsysteem Drupal. Informeer hier naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Klik hier om terug te gaan naar de veelgestelde vragen.