Drupal CMS

Drupal CMS

tsiis websites implementeert nieuwe websites in principe in het open-source CMS (content management systeem) Drupal. Drupal is een webapplicatie waarmee u eenvoudig content, zoals teksten, afbeeldingen en documenten, kunt publiceren op internet. Er wordt door een grote community gewerkt aan Drupal, wat betekent dat er een goede ondersteuning is en er tal van (gratis) uitbereidingen beschikbaar zijn. Hierdoor kan Drupal gebruikt worden voor eenvoudige tot zeer complexe websites, van statische tot dynamische websites en van blogs tot webwinkels. Drupal is sinds 2001 beschikbaar als opensourceproject en sindsdien is de populariteit enorm gestegen. In de loop van de jaren won het CMS verschillende prijzen en vanaf 2009 heeft ook het Witte Huis gebruik gemaakt van Drupal. Enkele andere voorbeelden van organisaties die Drupal gebruiken zijn Intel, Twitter, Tesla Motors en het Louvre.

Eigen beheer

Met het gebruiksvriendelijke Drupal Content Management Systeem (CMS) kunt u zelf uw website beheren en onderhouden zonder dat u technische kennis nodig heeft. Nadat uw website is opgeleverd kunt u dus zelf aan de slag met de inhoud van uw website. U krijgt in principe volledige toegang tot het systeem (tenzij u dat niet wenst), waardoor u niet alleen de content kunt aanpassen, maar ook zelf het beheer en onderhoud van de website kunt verzorgen. U ontvangt een handleiding waarin het bijhouden en onderhouden van uw website beknopt wordt beschreven.

Expertise

Binnen tsiis websites is veel expertise op het gebied van Drupal en geeft tevens advies of ondersteuning op het gebied van Drupal in het algemeen, het dagelijkse gebruik, de beschikbare modules, zoekmachine optimalisatie (SEO), website ontwerp en hosting. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van Drupal? Neem dan gerust contact op.